tiistai 27. elokuuta 2013

2. Mielipidekirjoitus

Aina vaan parempaa. Miksi kaikkea täytyy aina vaan parantaa ja kehitellä ja vielä parantaa? Vaikka entinen olisikin ihan toimiva?
 Esimerkiksi iPhone. Isälläni oli iPhone 3. Hän joutui luopumaan siitä sillä uusi iPhone 4 syrjäytti sen. Hän ei voinut enää päivittää puhelinta ja se meni jumiin. Se olisi ollut hyvä ja toimiva puhelin.
 No tottakaihan nyt puhelimet kehittyvät mutta välillä tuntuu että liikaakin. Ihmisiä ei oikein enää näe missään ilman puhelinta. Sitä ei vain voi päästää kädestä irti.

2 kommenttia:

  1. Tekstisi teesi on kehityksestä ja se on selkeästi esillä keskeneräisessäkin tekstissä. Perusteluja ei hirveästi ole, joten en osaa päättää jotain erityisen vakuuttavaa perustelua. Suosikkivirkkeeni on varmaan "Ihmisiä ei oikein enää näe missään ilman puhelinta".
    Onko tekstissä tarkoitus kertoa kehityksestä yleensä vai vaan puhelimien kehityksestä?
    Mielestäni kirjoitus on ihan hyvä keskeneräiseksi.

    Mira

    VastaaPoista
  2. Olen samoilla linjoilla Miran kanssa; kokoamasi ajatukset sopivat mielipidekirjoitukseen, mutta tällaisenaan teksti on vielä raakile.

    Näkökulma kannattaa varmaan rajata joko puhelimiin tai puhelimiin + tietokoneohjelmistoihin.

    Tee tekstiisi vielä otsikko, josta näkökulma käy ilmi. Täydennä tekstiä ja etene mielipidekirjoituksen rakennekaavaa (opettajan ohjausblogissa) hyödyntäen.

    VastaaPoista