torstai 19. syyskuuta 2013

5. Vertailu

Arvostelut Pearl Harbor elokuvasta

  Leffatykki.com sivulla on arvostelu Pearl Harbor elokuvasta. Arvostelu on kirjoitettu 31.5.2004 ja kirjoittaja on nimimerkillä Raato-A.


  Hänen arvostelu on todella negatiivinen ja hän on melkeinpä haukkuu elokuvan syvimpään maanrakoon. Kirjoittajalla ei ole oikeastaan mitään hyvää sanottavaa elokuvasta, näyttelijöistä, ohjaajasta tai mistään. Hänen kirjoitus tyyli ei ole asiallista kirjakieltä vaan puhekieltä ja hän käyttää paljon slangi sanoja. Lopuksi hän kehottaa jättämään elokuvan katsomatta tai jos se on aivan pakko nähdä niin kavereiden kanssa lomalla ja huumorimielessä.

  Toinen arvostelu oli asiallisempi vaikkei siinäkään elokuvasta oltu kauheasti pidetty. Tämä arvostelu on DVDPlaza sivustolta. Siihen pääset tästä. Sivulla ei ole arvostelijan nimeä julkaistuna.


  Kirjoittaja kertoo elokuvan tapahtumista ja lisäilee sitten omia mielipiteitään perään. Hän kirjoittaa tasapuolisesti hyvistä sekä huonoista puolista elokuvasta, sekä kertoo ohjaajan muita elokuvia.


  Olen itsekin nähnyt elokuvan ja pidin siitä. Minusta siinä ei ole mitään kritisoitavaa. Pidän Pearl Harboria jopa parempana elokuvana kuin Titanic. Hyvin koskettava elokuva kolmiodraamasta sodan keskellä.

2 kommenttia:

  1. tämä on hyvä teksti koska olen samaa mieltä että pearl harbor on hyvä leffa!

    VastaaPoista
  2. Positiivisesta arvostelusta olisi voinut vielä kertoa, mitä asioita arvostelija elokuvassa kiittelee.

    VastaaPoista